tiistai 30. lokakuuta 2012

Hauskat hakutreenit Mestarintiellä

Pidettiin hakutreenit Mestarintiellä. Osanotto ei yllättäen ollut kovinkaan suuri, paikalla vain Marika & Jalo ja Hanne & Ripa. Mukana oli vain Nitro, koska meillä ei edelleenkään ole autossa verkkoa takapaksin ja takapenkkien välissä ja Pommi ei pysy takana.

Otin Nipalle siis 6 pistoa, liikkuvilla maalimiehillä kun ei muutenkaan olisi voinut ;) Palkkana maalimiehillä oli nakkeja, koska Nipahan ei ole piilolla kovinkaan innokkaana aikaa viettänyt. Hanne ja Marika saivat siis syötellä koiraa, jotta ehdin paikalle. Pistot olivat vaihdellen n. 50-60 metrissä.

Kaksi ensimmäistä pistoa haamuilla. Onnistui hyvin, meni suoraan piilolle. Ensimmäisellä pistolla haukahti taas lähtiessä, mutta laitettiin se innostuksen  piikkiin. Meni maalimiehille hyvin ja rohkeasti, ei ujostellut. 3 seuraavaa pistoa otettiin valmiilla maalimiehillä. Sinällään riski, että ei merkattu piiloja, arvioin vain maalimiesten etenemisen. Koira meni kaikille pistoille hyvin ja teki upeat pistot. Taas olin ylpeä. Viimeisen piston olin varmistellen hieman pidemmälle haamuna, jotta tulisi onnistunut suoritus. Ja olihan se onnistunut. Lopuksi Marika leikki Nipan kanssa vielä pallolla.

Oli niin hyvänmielen treenit, kaikki koirat olivat loistavia. Varsinkin vanhaherra Jalo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti