Diili


SÄRKIVAARAN ÄLYTÖN DIILI

Pieni ruskea tyttönen. Ihan Älytön Diili muutti kotiin heinäkuun 2013 alussa. Rohkea pentu sujahti laumaan hyvin ja opettelee elämää koiranpentuna. Diili on avoin, ahne ja hyvin kuulolla oleva pieni pentu. Tulevaisuudessa ajatuksissa Diilin varalle ovat toko ja jälki. Agilityäkin olisi kiva pitkästä aikaa päästä treenaamaan kunnolla.

Diilistä on tullut aikuinen. Tai no, niin aikuinen kuin tuosta jekkupatterista voi tulla. Edelleen se päivittäin keksii kolttosia, hyväntahtoinen hörhö. Didi on edelleen avoin ihmisiä ja toisia koiria kohtaa, joskin hieman tarkkaavaisempi kuin ennen. Se ei enää häsellä niin paljoa, eikä se enää tunge nenäänsä joka paikkaan. Diili on, miten sen sanoisi, ihan älytön. Se astuu kaikkien sydämeen heti. Tämä koira tekee lähtemättömän vaikutuksen pelkällä olemuksellaan. Diili on jotenkin niin varma, avoin, uskalias, rohkea ja tasapainoinen samaanaikaan. Ehdottomasti ohjaajalleen töitä tekevä, toisinaan pienen kysymysmerkin kanssa tosin. 

Yhteinen diili alkaa hiljalleen muotoutumaan, niin treenikentällä kuin arjessakin. Ilman Diilin jekkuja olisin aivan hukassa. Tähän diiliin kannattaa tarttua.

"Tää on ihmisen koira ihan selkeesti". /Tytti.


Tervetuloa Diilin matkaan!

to be continued...


Diilin tekijä,
Petra 01/2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti