perjantai 8. heinäkuuta 2016

No hei hei hei

Kevät katosi, tilalle tuli kesä. Ja mitä, huomaan taas, että pitäisi treenata. Ei saa olla tekosyitä. Kokeita pitäisi katsella. Ei siksi, että joku sanoo, vaan siksi, että se koiran kanssa tekeminen on vaan niin siistiä.


Saanen kuitenkin vedota kaikenlaiseen. Diili oli keväällä treenitauolla pentujen tai pennun takia. Särkivaaran Bodia ja zippistä syntyi huhtikuun lopulla. Yksi pieni, tai no, ei niin pieni pentunen säilyi hengissä. Kaunis pitkähäntäinen blue merle pentu. Ja niin Diilille tuli ikuinen Darra. Darra muutti ihanaan kotiin Riihimäelle :)
Toukokuussa olimme Noomin kanssa Turkissa lomalla, kun sain ikävän viestin puhelimeen. Maisteri the persoona on nukkunut pois. Voi rakas maisteri, toivottavasti tiesit kuinka tärkeä olit meille kaikille. Eetuhan oli persoona, joka hurmas kaikki. Maisterihan oli persoona, joka aika ajoin valloitti esim. mun facebookia. Ja moni kyseli viestein mitä Eetulle kuuluu, ei niinkään mun kuulumisia :D  Sellaisia ne toiset koirat on, ne vaan olemuksellaan hurmaavat kaikki. 

Kiitos Eetu, aivan kaikesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti