tiistai 16. lokakuuta 2012

Tokoa Jokela tyyliin

Jokelan tokotukset takana. Ennen Jokelaa kävin Pommin kanssa ottamassa paikkamakuuta Keravalla, Hyrylässä ja Jokelan keskustassa. Mikä ihme siinä on, että kokeessa se ei pysy? Kaikki muut liikkeet on "aina" 9 tai 10 ja paikkamakuu nollille. Mä en kestä enää. Näissä paikkamakuu treeneissä koira pysyi jälleen paikallaan. En tiedä miksi se kokeessa nousee seisomaan ja menee takaisin maahan. Sillä ei siis ole mitään halua mennä toisten koirien luokse, se vain nousee seisomaan ja menee takaisin maahan. Melkein tekis mieli jättää sunnuntain koe väliin.

Nitro otti Jokelassa ruutua, tätä ei olla hetkeen treenattu. Koira korjaa kivasti ohjaajan virheet (palkka väärässä paikassa..), lähtee ruutuun vauhdilla. Pitäähän tähänkin tosin ongelma kehittää, eli haukahtaminen kun on niin into piukeena. Tämän purkaminen siis seuraavana ohjelmassa. 

Lisäksi tehtiin pitkään noutotreeniä. Tunnustin jo alussa, etten ole tätä tehnyt kovin aktiivisesti :( Huono minä. Pito on hieman huonontunut. Tytti hetsasi koiraa kapulalla ja saikin sen hakemaan kapulaa monesti! Ja pitämään suussa! Ja tuomaan eteen! Jajajaja! 

Itselle siis muistutukseksi
- Kapulaa heitellään ja "kisataan" koiran kanssa kumpi kapulan saa
- Kun koiralla on kapula suussa peruutetaan, kehutaan, annetaan pidä käskyä
- Puruote saisi AINA olla tiiviimpi, näitä siis taas treenaamaan
- Kehuja ja palkkauksia hyvistä suorituksista, aina. Pitää olla innostavampi.

Kivat treenit, toivottavasti pääsen torstaina Jokelaan uudestaan.

1 kommentti:

  1. Kuulostaapas tutulta nuo teidän nouto-ongelmat...;) Taidankin kokeilla tuota samaa treeniä Kikkiksellä. :)

    VastaaPoista