perjantai 2. marraskuuta 2012

Pienet perjantai aamun tokotukset

Tokoiltiin Nipan kanssa aamusta Vantaan Vankilan parkkiksella vesisateessa. Vaunuille sentään löysin jonkinlaiset sadesuojan ja äitinsä unenlahjat omaava tyttö oli kiltisti tirsamaassa treenien ajan.

Koska Nitrollekin on pakko niitä kokeita alkaa kohta haalimaan tehtiin Alo luokan (niin tylsää...) liikkeet, ilman hyppyä ja luoksepäästävyyttä (yllätys, kun yksin treenaa...?). 

Seuraaminen oli oikein mukavaa. Välillä musta tuntuu, että koira edistää, mutta kun olen hallissa katsonut peilistä, ei se edistä. Mun tunnemus johtuu varmaan siitä, että Nitro on niin pieni, joten mun on yksin vaikea katsoa oikeaa paikkaa. Ilman talutinta seuraaminen on parempaa, ehkä en itse osaa jotenkaan sen remmin kanssa seuruuttaa...? Kyllähän tän ikäsen koiran pitää jo osatakin seurata, mut eiks kaikilla ole aika se seuraaminen silti trenaattavaa listalla?

Liikkeestä maahan, ei moitittavaa. En tiedä miten meni maahan, uskoisin kuitenkin että hissinä, niin kuin aina. Ohjaajan katse kun oli naulittuna eteen..:)

Luoksetulo otin koiran jostain syystä ensin luoksetulolla "sivu" käskyllä. Koira tuli luokse, mutta ei juosten kuten aina ennen vaan laukaten. Ehkä oli hieman hämillään? En tiedä mitä sekoilin, ehkä pitkin naamaa valuva vesi sekoitti mun pään? Ja se, että likka herätti mut yöllä jo klo 3, kun se yleensä herää ensimmäistä kertaa vasta 5-6 aikaan...(Selityksiä...). Tein kuitenkin pari kertaa uudestaan "hit!" käskyllä ja koira tuli eteen. Jäi hieman kauas (mun mielestä!), mutta ehkä se ei Alokkaassa ole vielä niin justiinsa. Sivulle siirtyi nätisti yhdellä käskyllä.

Liikkeestä seiso. Sehän seisoi. Ehkä peruutukset ja "top" käskyn vahvistaminen on auttanut. Napsahti nätisti seisomaan ja törötti siinä niin kauan kun menin sivulle. Seisoin sivulla kauemmin kuin kokeessa pyydetään, koska tahdoin varmistua siitä, ettei koira ennakoi.

Hyvät treenit, harmittavasti häiriönä ei ollut kuin kaatosade. Kotiin kun päästiin, olin niin vettä valuva ihminen kuin vain voi olla. Kaikki vaatteet sukkia myöten aivan märkänä. No, onneks illalla on hallitreenit.

Pommin vuoro oli eilen aamutreeneille, mutta en kyllä yhtään muista mitä tehtiin.. Ehkä se oli hyvä...?

Nitron mielipide sade treenien jälkeen:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti