lauantai 24. marraskuuta 2012

Nitro toko Alo 1

Nitron ekat tokokokeet takana päin. Laitetaan tähän sitten kootut selitykset.

Luoksepäästävyys: 10. Ei ongelmia, ei väistänyt tuomaria.

Paikkamakuu: 10. Jäi hieman vinoon, olin varma, että rokottaa siitä. Makasi rauhassa, hiljaa ja varmasti. Pää ei pahemmin kääntyillyt, hallissa oli kuitenkin meteliä.

Seuraaminen kytkettynä: 9. Käännökset hieman väljät. Paikka pysyi, ei poikittanut tai edistänyt.

Seuraaminen taluttimetta: 8,5. Liian tiivis. Itse tykkään, että on tiivis, ei kuitenkaan painanut. Hmmh. Muutama kävikin kysymässä miksi ei tullut parempia pisteitä.

Maahan meno seuraamisen yhteydessä: 9. En tiedä miksi. Ei ennakoinut ja oli tippunut alas hissinä. Sivulle tulo ehkä Nitroksi hieman hidas.

Luoksetulo: 9. Otin koiran suoraan sivulle, jäi hieman vinoon.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9,5. Oli hieman kyyryssä, muuten nopea ja täpäkkä seisominen. Olin tosin ihan varma, että koira meni maihin. No ei mennyt :)

Estehyppy: 10. Ei kommentoitavaa. Hyppäsi hyvin, jäi suoraan, korrekti perusasento.

Kokonaisvaikutus: 9. Mielestäni Nipa ei ollut ihan parhaimmillaan, en kuitenkaan oikein uskaltanut nostattaa koiraa ennen suoritusta lelulla.

Yhteensä siis 185, Alo 1 ja Kp. Tuomarina Harri Laisi. Mamman poika <3

Jännitin koetta aamusta. Lähinnä Nitron käyttäytymistä (lue länkyttämistä muille koirille..) ja paikkamakuuta. Paikallaolossa en niinkään sitä, että koira nousisi vaan sitä, että joku toinen koira nousee ja menee Nitron luo. Pommin kanssa en ole koskaan jännittänyt...

Paikallaolojen jälkeen kuitenkin rentouduin. Kehään mentäessä liikkuri kysyi "onko tämä sheltti vai pieni collie?" :) muuten koira tuntui hyvältä ja mitä pidemmälle koe meni, sitä varmemmaksi ohjaajan olo tuli. Hyvin kesti palkattomuuden, pitäisi ehkä opetella itse kehumaan liikkeiden jälkeen koiraa paremmin ja enemmän. 

Tyytyväinen olen, olihan tämä meidän ensimmäinen koe. Viilattavaa toki jäi, mutta ei me varmaan alokkaaseen enää mennä. Treenimotivaatiota on ja toivottavasti sitä riittää :) mieltä lämmitti kyllä, kun moni kävi sanomassa meidän touhuilujen olleen kivan näköistä.

Mamman Nitro, Nitti, Nipa, Glysis, Pääsinpää <3

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa työtä, Petra ja Nitro!
    Toivottavasti tullaan velikoiran kanssa perässä :).

    Katri

    VastaaPoista