perjantai 23. marraskuuta 2012

3x3 treeniä/päivä

Elossa ja treenattu. Uskokaa tai ette. Hakuilemassa käyty, samoin Tytin valvonnassa Jokelassa. Ihan ok kunnossa ollaan, luoksetulo kusee, joten tein paniikkiratkaisun koetta ajatellen, ja otan koiran sivu käskyllä sivulle. Se on siis herran haltuun.


Nyt olen ottanut pieniä tokotuksia, yleensä 3 kertaa päivässä noin 10 minuuttia. Eilinen setti oli aika kauhee, ei erotellut jääviä ollenkaan kahdella ensimmäisellä kerralla. Illalla sitten jo alkoi rusinat Nitrolla raksuttaa. Seuraaminen on ihan kivaa, ohjaajan pitäisi vain muistaa kävellä normaalisti...


Kokeen jälkeen lähdemme Huittisiin, kotiinpaluuta en ole määritellyt. Siellä kuitenkin toivottavasti pääsen treenaamaan. Tokoa nyt ainakin, toivottavasti lumi ei tule maahan, niin voisin ottaa jälkeäkin. Huittisissa on niin hemmetin hyvät maastot! Kokeen jälkeen pitäisi aloittaa luoksetulotreenit siten, että koira opetetaan koskettamaan esim. heijastinta. Haluan kauniin, varman ja tiiviin luoksetulon. Sen jälkeen aletaan taas ottamaan noutoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti