torstai 30. elokuuta 2012

Tokoa Sirkuskentällä

Ajoin sirkuskentälle treenaamaan poikien kanssa. Pommi treenasi ensin. 
Pitkää seuraamiskaavio oli ihan super! Uskallanko sanoa, että tänään koira oli jotenkin tosi hyvässä vireessä. Tykkäsin kovasti, paikka pysyi ja samoin katsekontakti.Ihanaa Pommi!

Jäävät hyvät, niitä ei hinkattu sen enempää. Luoksetulo oli suora. Luojalle kiitos. Meinasin jättää siihen, mutta oli pakko ottaa useampi toisto, kaikki hyviä. Sivulle siirtymisetkin alkavat taas olla hyviä. Tosin en usko, että niistä koskaan saadaan niin nopeita ja siistejä kuin Nitrolla, koko ero on sen verran suuri (10kg...).

Nouto oli tänään kunnossa, ei varastanut. Jes! Edistystä ;) Ensimmäinen luovutusasento oli hieman liian kaukana, huomautin asiasta. Otin lisäksi pelkkiä pito treenejä, sekä siten, että kapula koiran suussa ja luoksetulo käskyllä eteen. Nämä ok. Merkki super, ei siitä sen enempää. Loppu palkaksi Pommi sai rallatella pallon kanssa ympäri kenttää.

Nitro Nitro. Se on ollut koko viikon levossa, maanantaina kun tulin Jokelasta kotiin, koira lösähti omalle paikalleen makaamaan, kas näin:

Kun se nousi paikaltaan ontui koira toista jalkaansa. Anturassa oli syvä reikä! Seuraavana päivänä huomasin, että nipa on syönyt kaikki karvansa anturoiden välistä. En tiedä johtuuko karvojen syöminen anturahaavasta (sijaistoimintoa?). Katsotaan tilannetta muutama päivä, onneksi naapurissa asuu eläinlääkäri joten voin häneltä tarvittaessa kysäistä asiasta. Nipa oli siis levossa maanantai illasta torstai aamuun.. Siinä mentiin jo mun sietokyvyn äärirajoilla, koira alkoi olla melko rasittava, joten torstai aamuna Nipakin lähti sirkuskentälle treenaamaan. Anturahaava on parantunut hyvin, mutta jalan järsiminen jatkuu..

Nitrokin otti bh seuraamisen, palkkasin harvakseltaan. Kivan tuntuista menoa, vaikkakin virtaa olisi ollut kuin pienessä kylässä. Tänään ei ennakoinut jääviä, eikä edistänyt. 

Zeta meni plörinäksi istumisen osalta. Se oli harmaalle jotenkin todella vaikeaa tänään. Johtuiko tassusta siitä en tiedä. Tuo koira ei kyllä mitenkään näyttänyt, että tassu olisi vaivannut, en kuitenkaan viitsinyt alkaa repimään, ettei vamma pahene tai ala tulehtumaan.

Tunnari kapulan pitotreenit kentällä hyviä, nyt oli se "vittu jos mä tiputan tän kapulan niin saan turpaan!" ilme koiralla.. (Tytti huom!). Myös kotona ollaan jälleen ahkerasti tehty pitotreenejä, kyllä se suu alkaa hiljalleen avautuakin..

Sillä välin kun Nitro on ollut saikulla, Pommi on päässyt yksin treenaamaan. PomPom sanoo, että se on luksusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti