torstai 2. elokuuta 2012

Päivän ensimmäiset pihatokot

Olen alkanut ottamaan pihatokoja "tekniikkatreeneinä". Ensin Nitron vuoro. Häiriönä omalla pihalla pyöräilvä lapsi, sekä kattoremontin tekijät. 

Peruasentoja eri kulmista, nämä on, paitsi edestä sivulle siirtyminen hieman vino. Samoin sivulta eteentulo (hit! käsky) ei ole vielä hallussa. Askelsiirtymät ok, molempiin suuntiin. Taaksepäin siirtymiset olivat tänään super! Tuo otus käyttää niin hyvin takapäätään, ei olla turhaan pennusta asti sitä veivattu.

Seuraamisessa ei jätättänyt, eikä edistänyt, lyhyellä matkalla.. Bh kaavion askelia "laskiessani" alkoi jätättää ja kontaktista piti muistutella.

Liikkeestä maahan --> ei moitittavaa. Liikkeestä seiso, piti muutaman kerran muistuttaa, sillä meni taas maahan. Muutamalla oikealla toistolla tämä ok. Liikkeestä istuminen oli tänään super! 5 onnistunutta toistoa tästä.

Pommi otti pitkää, siis todella pitkää seuraamista käännöksillä ja pysähdyksillä. Halusin testata onko koiralla korvat mukana, sillä kun on tapana, että heti alusta ei olla kunnolla kuulolla. No, eihän se ollut kuulolla. Muutaman kerran piti muistuttaa, että nyt ollaan töissä. Sitten alkoi sujumaan. Seuraaminen oli hienoa <3

Jäävät onnistuivat kaikki, tein 6 toistoa jokaisesta. Paras ja nopein liike tänään oli istuminen. Olin ylpeä Pompottimesta.

Luoksetuloissa ei huomautettavaa, sivulle siirtyminenkin onnistui hyvin. Normaalistihan se on vähän hidas, tai en tiedä tuntuuko se vain hitaalta kun on ensin treenannut Nitron kanssa, joka on paljon pienempi ja ketterämpi. Loppuun Pommi teki temppuja, jalkojen välistä pujottelua liikkeessä ja paikalla.

Lisäksi, katsoin eilen jotain koiraohjelmaa, jossa oli koirafrisbeetä. Vitsi, että oli makeen näköistä touhua. Mistähän löytäis aikaa opettaa muutamia perus liikkeitä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti