keskiviikko 8. elokuuta 2012

Paketti nakkeja, naksu, vauva ja menoks

Käveltiin Nitron kanssa ostarille treenaamaan. Tarkoituksena oli ottaa hieman vieraassa paikassa häiriö treeniä. Seuraamiset hyvät, piti paikan hyvin, paitsi nopeassa seuruussa erkantui hieman. Käännökset ja askelsiirtymät ok. Liikkeestä maahan erinomainen, ei moitittavaa. Samoin liikkeestä seiso. Se oikeasti jämähti paikalleen heti. Jes! Hieno! (Ja aika pollea ohjaaja, kun ihmiset vaivihkaa katsoivat meidän touhuja ja koira osasi hyvin!)
Paikkamakuu n. 2 minuuttia. Häiriönä ohi kulkevia ihmisiä, pyöräileviä lapsia, sekä ohi peruuttava rekka-auto. Pysyi hyvin, oli tosin hieman levoton. 

Kun lapsi alkoi herätä uniltaan oli aika vaihtaa paikkaa. Käveltiin Paville trenaamaan vielä sivulle tuloja ja kontaktia, sillä tiesin, että siellä olisi liikennettä (a.k.a. häiriötä reilusti). Ja olihan siellä. Koira keskittyi hyvin. Matkalla kotiin oli reilusti häiriötä, lenkkeilijöitä, pyöräilijöitä ja marjanpoimijoita. Marjanpoimijat on pakko mainita siksi, että Nitron mielestä on omituista, kun metsässä on ihmisen haju, mutta ketään ei näy. Ja sitten kun se bongaa maasta nousevan tumman hahmon, on hieman röyhistettävä miehistä olemusta.. Naksuttelin kuitenkin jannulle hyvästä käytöksestä ja kaikki nämä menivät ok, meillä ei myöskään tänään (!!) vedetty hihnassa ollenkaan..

Eli ihan hyvä treeni bh koetta ajatellen. Meidän ainoa kompastuskivi kokeessa on varmasti paikkamakuu (pysyykö se niin kauan kuin pitäisi??) ja kaupunkiosuuden toiset koirat, varsinkin kun koira kytketään ja jätetään yksin. En luota siihen, että se ei rähähdä. Tottis osuudessa luotan kyllä koiraan. Meinasin tosin jo tänään soittaa Tytille ja kysyä, mahtuisko siihen Bh-kokeeseen silti. Otin jo puhelimenkin käteen, mutta epäröin silti. Ei kerrota tästä Tytille ;)

Tätä katsetta koirassani rakastan. "Tehdään taas jotain jooko?" <3
Onhan se välillä ärsyttävä vittupää, mutta silti niin rakas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti