keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kun pakka hajoaa täysin

Olen aina pitänyt meidän koiria rautamahoina. No nyt on kohdattu voittaja. Ihmettelin, miten koiran viihtyivät eilen koko päivän pihalla ja kun niitä huusi, ainakin Nitrolla (yllätys?) oli sellainen "mitään en oo tehny"-ilme. Asia selvisi tänä aamuna, koiran olivat tehneet koko eilisen päivän pihalla töitä sen eteen, että omenapuussa ei enää alaoksilla olisi omenoita..Tehtävä on epäonnistunut, sillä tänä vuonna omenoita on ennätysmäärä, mutta koirien pakit sekaisin. Nipalla ei niin pahasti, joten ajattelin pientä tokon tynkää aamuun kuitenkin..

Kun sitä hyvää täyskäännöstä on pitänyt täällä blogissa hehkuttaa, niin tänään ne sitten olivat aivan surkeita. Nitro erkani ja jäi jotenkin käännöksen jälkeen katsomaan "en tiennyt että pitää seurata vieläkin" -ilmeellä. Weird.

Liikkeestä seiso ihan super. Nopea, varma, pysyi paikalla. Pysähtyi kuin seinään. *ylpeä*

Liikkeestä maahan. Pakka hajosi täysin, koiralla pasmat sekaisin, jäi seisomaan, katsoin koiraa istui, sanoin ei --> tuli sivulle. Tässä vaiheessa mua rupes naurattaan. Ei voi olla mahdollista. Nami avulla muutama hyvä ja aamutreeni oli tässä. Alkoi nimittäin tulla vettä aika reilusti ettei eteensä nähnyt ja mulla vaunuissa lapsi mukana..

Jos jotain hyvää tarvitsee sanoa niin se, että koiralla maha sekaisin, mutta tekee duunit ennen kuin menee vessaan. Kertoo vissiin jotain työmoraalista?

Huomasin muuten, etten ole kirjoittanut mitään meidän tämän kesän jälkitreeneistä. Niitä ei paljoa ole ollut, ehkä 1-2 jälkeä viikkoon, mutta silti. Ja haku, mun mielitietty laji. Ei ole enää ryhmää ei, eli pitää alkaa sellaistakin  jostain etsimään..Blaah.

EDIT. Nipan kapulanpitotreenit tänään vain 20 toistoa, ei edelleenkään tarjoa itse kapulan ottoa. Pitää kuitenkin jo itsenäisesti hetken kapulaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti