sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Hullut Huttisissa

9 päivää Huittisissa, säät helli, lapsella oli hoitaja, joten mitä sitä maalla muuta kuin treeniä. Lyhyesti kaikesta. Kuvia muutama, kamera kun ei koskaan ole mukana kun sitä tarvitaan..

Jälki. 20 jälkeä tallattuna. Pommi jäljesti 8, Nitro loput. Pakotin myös muut tallaamaan jälkiä, joten pelkkiä omia askelluksia ei koirien tarvinnut nuuskutella. En myöskään itse tiennyt millaisia jälkiä olivat talloneet, joten hyvää treeniä omalle pääkopalle myös.. Jäljet 150 askeleesta n. 300 askeleeseen. Nitrolle en loppuihin jälkiin laittanut namin namia, sitä ei yksinkertaisesti kiinnostanut syödä nakkeja, vaan pääasia oli, että maaliin löydetään. Namittelin lähinnä kulmia. 


Meneekö tää jälki oikeasti tosta ryteiköstä...?

Loppu hyvin, kaikki hyvin.Huomioita.

Nitro --> jäljestää kyllä hyvin, vaikka maasto oli vaihtelevaakin ja välillä oli sellainen seisova ilma ennen ukkosta. Hyvin kuitenkin suoriutui. Keppejä jäljille, pelkkää keppitreeniä. Janaa voisi vahvistaa. Ei kysele ohjaajalta neuvoja, jos kadottaa jäljen, löytää sen kyllä hienosti. Ei jää hengailemaan ja odottamaan ohjaajan neuvoa..

Pommi --> Ei niin suuri motivaatio metsässä jäljestämiseen kun pellolla. En tiedä mistä johtuu, ehkä luottamus ei ole niin hyvä? Jos kadottaa jäljen, jää odottamaan ohjaajalta apuja. Haku on ehkä enemmän Pommin juttu.

Pätevä!Esineruutu. Niin Pommin heiniä. Nipallehan en tätä ole niin opettanutkaan, tarvii ottaa itteä niskasta kiinni. Molemmilla lähinnä uppoaminen (varsinkin Nitrolla!!) ja luottaminen omaan nenään. Nitrolla lisäksi pitäisi vahvistaa esineen tuontia. En edes muista miten Pommille opetin ruutua ja nyt sitten räpellän Nitron kanssa. 

Esineruutu maastoja:Tokoja teki lähinnä Nitro. Väännettiin kaukoja, kaukoja, kaukoja. Noutoa, noutoa, noutoa. Seuraamisen paikkaa, tiiviyttä, kontaktia. Ainoa mikä tällä hetkellä sinänsä kusee, on luoksetulon pysätys. 

Esineruudusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti