sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Hakkilan hiekalla

Tokoiltiin Nitron kanssa Hakkilan hiekkakentällä. Toisella puolella kenttää pojat pelasivat jalkapalloa, hyvää häiriötä. Seuraaminen parempi kuin aikoihin. Nopeat ja tiheät palkkaukset ovat tuoneet tulosta!

Jäävät erotteli hyvin, ei tosin tehty niitä peräkkäin. Seisomisen tein poikia kohden, oli hyvä. Itse olin epävarma maahanmenon yhteydessä, sillä Nipa on nyt jäänyt parissa treenissä seisomaan. Seuruutin hitaammin.

Ensimmäisessä noudossa haukahti. Heitin toooosi lyhyelle. hittoon minä! Palautti vinoon. Palkkasin vasta sivulle siirtymisestä. Tein väliin luoksetuloja samalla kaavalla kuin viime viikolla, eli jos koira ei pysähdy niin sitten laitetaan se pysähtymään. Ei himmannut vauhtia, pysähtyi ok pelkällä suullisella, mutta ei todellakaan mikään kympin juttu. 

Seuraavassa setissä noutoja, koira palautuksessa pysähtyi yhtäkkiä. Annoin uuden käskyn, palasi kapulalle ja toi huonommin kuin koskaan. No pitihän se sitten mennä katsomaan mihin koira lähti, olin heittänyt kapulan jäätävän kokoiseen jäniksenpaskakasaan... Otin noudon uudestaan toiseen suuntaan, ei moitittavaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti