tiistai 18. kesäkuuta 2013

Maanantain treenejä

Maanantaina mentiin aussieiden kanssa aamusta Ojankoon tokoilemaan. Ajatuksena oli ottaa Pommille pari liikettä, jotta lihakset lämpiää ja sitten tekemään agilityn hyppytekniikkaa ja kontakteja.

Nitro aloitti tokoilemalla. 3 minuutin paikkamakuu, olin piilossa. Ok. 
Seuraamista tehtiin jälleen kirjekuorikuvion mukaisesti, täyskäännökset hyviä. Olen myös yrittänyt rytmittää omaa kävelyäni paremmin ja seuraaminen tuntuu omasta mielestä nyt hyvältä. 

Luoksetulon pysäytys valui. Annoin käsi- ja suullisen avun, valui liikaa. Jotain pitäisi keksiä. Tänään erotteli jäävät hyvin, koirahan on nyt tarjonnut maahanmenossa seisomista, kun sitä on niin paljon vahvistettu.

Nouto vieraalla kapulalla hyvä. Samoin hyppynouto. Malttaa odottaa hienosti käskyä. Ei haukahda lähtiessä, jos en nostata koiran kierroksia. Yllätys sinällään... ;)

Ruutu oli viereisellä kentällä valmiina joten tehtiin myös sitä. Vein ruutuun pallon. Lähti haukahtaen, en muistanut antaa hiljaa käskyä. Vauhtia oli, vapautus pallolle. Koiran kuitenkin nappaa pallon suuhun ja jää ruutuun seisomaan :) Seuraavaksi samanlainen toisto, mutta annoin koiralle hiljaa käskyn. Piti turpansa kiinni, oli hyvä.

Pommi teki bh-kaavion. Hyvää seuraamista! Tykkäsin kovasti. Tiivis, ei painanut.

Metalli- tasamaa- ja hyppynouto hyvät. Ruutu ok.

Agility meni kivasti, tarvis varmaan katsoa Pommille jotain kisoja.

-------------------------------------------------------------------------------------

Illalla ajeltiin Nitron kanssa Jokelaan. Tarkoituksena ottaa luoksetuloja ja korjata pysähtymistä. Ja sitähän korjattiin. Koira liikkeelle --> Pysätys ja samantien liike koiraa kohden. Toimi Nitrolla, pysähtymiset alkoi nopeutumaan. Jes. Luoksetulon käsky suullisena tuntuu itsestäkin luontevammalta kuin käsimerkki.

Metallinoudot huonoja, ei ole pitkään aikaan "hylkinyt" vierasta metskua. Omituista. Hyppy sujuu mallikkaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti