maanantai 17. kesäkuuta 2013

Sunnuntain tokot.

Sunnuntaina mentiin jannujen kanssa treenaamaan Pavin parkkikselle. Siitä kun on niin hauska mennä köpötteleen teollisuusalueellekin. Pommi ensin, Nitro sai kerätä kierroksia autossa.

Seuraaminen tuntui kivalta. On hassua, että "näen" koiran vierellä, Nipa kun on niin pieni, että on vain luotettava, että se kulkee mukana... :) Tehtiin piiiiitkää seuraamista ja hyvin jaksoi. Oli innokas! Noutoon lähti raivolla, mutta eipä piipannut! Hieman väljä edessä, muuten hyvä. Palkkasin edestä. Metallissa vauhdikas nouto, hyvä eteentulo, mälväs kerran edessä kun tarkoituksella pidin koiraa edessä kapula suussa hieman kauemmin.

Jäävät kivat, tosin maahan koira menee hieman hitaasti. Kuitenkin hissinä. Luoksetulon pysäytyksiä suullisella käskyllä. Oli hyvät. Miten toinen koira osaa ja toinen ei meinaa oppia millään? Oon ehkä Pommin kanssa tehny jotain oikein. AVO kaukoissa ensimmäiseen vaihtoon 2 käskyä. Liikkuu maasta istumiseen hieman eteenpäin --> Takapään paikkaa korjattava, nyt pomppaa maasta istumaan ja samalla liikkuun eteen päin. Loppuun tein vielä 3 minuutin paikkamakuun, oli piilossa puun takana. Koira pysyi, whaat?!!

Nitti olikin kerännyt kierroksia autossa kun odotti omaa vuoroa. Keskittyi seuraamiseen ihan superisti, teki töitä!! Seuruutin koiraa maahan piirtämäni "kirjekuori" kuvion mukaan, kuten Tytti ehdotti. Käytti hyvin takapäätään, keskittyi. Kävelin hitaammin, ei edistänyt, muistin palkata hieman ulos, taskun kohdalta. Noin pieni koira edistää helposti ja mulla on paha tapa vielä palkata siitä.. Nyt viilataan pilkkua, ei "opetella uusia juttuja".

Erotteli Jäävät hyvin. Liikkeiden välissä tehtin pari noutoa. Oli hyvät, sekä metalli että normaali.

Kaukot toimi. Kehuin vaihdoista. Piti takapään hyvin paikallaan.

Luoksetulon pysäytystä suullisella ja käsiavulla. Pari ekaa meni jolkotellen, sitten oli jo parempi. Edelleen räjähtävämpää pysähtymistä haetaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti