keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Nipan treenit

Huittisissa. Aamutreenissä naksuttelin istu-maahan vaihtoja. Oli ihan jees, ei kuitenkaan huippua. Hieman laiskaa. Ei jotenkaan tee kunnolla tässä pihassa. Tarvis varmaam lähteä kauemmas kentälle.

Luoksetulon pysäytys huono. Merkkinä limupullo, koira tuijotti pari ekaa kertaa pulloa. Pysähtyi huonosti, tepsutti eteen päin. Iltatreeneihin siis oikea merkki. Ei ottanut häiriötä tien toisella puolella haukkuvasta pihakoirasta. Positiivista. Tarvii tehdä pysäytyksiä lyhyemmältä matkalta.

Seuraamisessa vasemmalle käännökset oli hyviä. Selkeästi täsmä treeni auttanut. Ei edistänyt ollenkaan. Ei välittänyt ohi menevästä pyöräilijästä, keskittyi siis hyvin. Täyskäännökset tarvii tekniikkatreeniä --> Namittamalla.

Ennen tokoiluja olin tallannut metsään about 150 askeleen jäljen, jäljellä 20 nakinpalasta. Ei keppejä, sillä olen halusin nähdä miten tekee tässä maastossa töitä. Jana lähellä ojaa. Laitoin pihassa liivit päälle ja pidin sivulla kun edettiin lähemmäs janaa. Laitoin koiran liinaan ja se nappasi janan hyvin ja lähti hienosti jäljelle. Ei tarvinnut hirveästi autella koiraa, tiesi mitä tehdään. Koistinen oli päässyt oven raosta ulos ja tuli katsomaan metsään meidän touhuja. Nitro ei ottanut häiriötä ollenkaan, piti nenän tiukasti maassa. Olin tehnyt hieman kiemuran jäljen, ei selkeitä kulmia. Meni hyvin. Loppupalkalle meni hienosti maahan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti