keskiviikko 8. toukokuuta 2013

BH Nitro

JSKK:n järjestämä bh koe. Tuomarina Kimmo Simula. Ajoin ruuhkassa Jokelaan melkein 2 tuntia. Koira autosta ulos, suoraan sirun tarkistukseen. Onneksi kepo oli tullut lenkiltä vajaa tunti ennen lähtöä, olivat olleet juoksemassa Landbossa. Autossa mietin itsekseni, että olen varmaan numerolla 1. Ja niinhän me oltiin :)

Nitro aloitti tottiksella. Ilma oli lämmin, aurinko porotti pilvettömältä taivaalta. Kuumuus ei vaikuttanut Nitron vireeseen. Tässä jotain koottua, mitä nyt itse muistan ;)

Seuraaminen kytkettynä. Kivaa seuraamista, edisti paikoin. Ohjaaja käveli taas (!!!) todella vinoon. Koira piti kyllä paikan. Täyskäännökset väljiä. Pysähtymiset ok, juoksu ok, hidas ok. Noottia ohjaajan kädestä joka ei liikkunut ollenkaan.. Olen huono pitämään remmiä vasemmassa kädessä, kuten useasti todettu.

Henkilöryhmä oli hyvä. Ei moitittavaa.

Seuraaminen vapaana. Hyvää, edisti välillä, mutta ei niin pahasti kuin sunnuntain kokeessa. Pysähtymiset hyviä. Kuunteli hyvin käskyjä. Rytminvaihdokset hyvät.

Loppusuoralla koira meinasi minun mielestä mennä maahan, eli ei jäänyt istumaan ryhdikkäästi, annoin toisen istu käskyn. Maahanmeno hyvä, odotti hyvin tuli vauhdilla eteen ja hienosti sivulle.

Paikkamakuussa oli hieman pyöritellyt päätä, muuten maannut rauhassa. Meidän tottisosuus meni siis (omasta) mielestäni tosi hyvin. Olin tyytyväinen koiraan. Jaksoi hienosti kuumuudessa tehdä töitä.

Kaupunkiosuudessa ei mitään moitittavaa --> BH Nitro <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti