perjantai 14. syyskuuta 2012

Onko noita koiria koskaan treenattu?

No niin, tämä on nyt sitten tällainen ketutus postaus..
No niin, Nitron treenit ensin.

Luoksetulo, koira ei ole koskaan kuullutkaan luoksetulo käskyä. Nökötti nätisti paikallaan. Kun vihdoin sain sen tulemaan luokse, koira jäi kauas, meni maahan, nousi seisomaan ja lopulta pyörähti nopeasti sivulle..Oh dear. Miten tähän ollaan päästy? En tiedä. Namin kanssa tuli eteen hitaasti, lelupalkalla laukaten. Tätä sitten hinkattiin, kunnes tuli edes jonkinlainen suoritus. Huomenna revanssi, tänään ei yksinkertaisesti jotenkaan tuntunut siltä, että pystyn itse olemaan hermostumatta. Tämä taas johtuu siitä, että Nipa on nyt parina päivänä näyttänyt taas parhaimmat puolensa naapurustolle räyhäämällä kaikelle. Huoh. Räyhäsi kuin viimeistä päivää Hennan Kirillekin kun lenkilä törmättiin. Henna vielä kysyi, meinaako tuo käydä päälle, sanoin vaan että ei, sillä se on Nitron tapa. Siis ihan oikeasti, se länkyttää koirille häntä heiluen ja kun pääsee haistelemaan on kuin herran enkeli. Mietin, että tein virheen kun annoin koiran räyhätä Kirille ja sitten vielä päästin leikkimään . Olisi pitänyt ensin vaatia kunnon käytös ja sitten vasta leikkimään..

Pitotreeni ok. Koira oli hyvällä fiiliksellä.. Hmmph.

Seuraaminen ihan kivaa, mut se ei riitä mulle. Sivulle tuloja eri suunnista, alkaa olla jo melko hyvät :)

Sitten Pommi. Arg. Teki paikkamakuussa saman kun teki viimeksi kokeessa, oli minuutin paikallaan, sitten nousi seisomaan ja kävi hetken päästä takas maahan. Kokeessahan teki just näin ja paikkamakuu meni nollille, joten heihei 191,5 pistettä ja räävittiin kasaan 161,5 pistettä. Sanon suoraan, että vitutti ja paljon. 

Muuten Pommin Avo liikkeissä ei moitittavaa. Ja huom! Sehän osaa seurata.

Olenko mä ainoa joka taistelee vähän väliä jonkun asian kanssa? 

UGH!

2 kommenttia:

  1. Et ole! Kidankin kanssa taitetaan peistä harva se päivä näitä käyttäytymissäännöistä. Tänäänkin koiria pelkäävä naapuri sai syliinsä 19 kiloa merleä, ei hävettänyt yhtään ei. ;)

    VastaaPoista
  2. Et ole Petra ainoa ;) Meillä Pikin kaa kestovääntönä toisille koirille räyhääminen, ei se oo mihkään kadonnu (vaikka joskus parempi tilanne olikin). Ja ylipäätään, kyllä tuo koira ottaa oikeudekseen itte kokeilla ja testata asioita (että saako niitä vai eikö tehdä) jos ei ole joka hetki ite ajan tasalla sen kanssa. Terkuin Eeva-Maija

    VastaaPoista