lauantai 29. syyskuuta 2012

Huolia ja murheita part 1

No niin. Nyt on sitten koiraihmisellä huolia ja murheita ihan isolla annoksella.

Pommi, ei hypännyt autoon. Ei edes halunnut yrittää sitä. Lenkillä kuitenkin vapaana juoksee ihan reikä päässä. Onko sillä lihakset jumissa vai prakaako selkä? Selkä on kuvattu terveeksi pari vuotta sitten, pitänee uudestaan kuvata jossain vaiheessa. Muuten koira on ihan normaalin oloinen, treenatessa on intoa ja ruoka maistuu. Seuraamme tilannetta.

Nitro, Alkoi viime yönä ripuloimaan ja oksentamaan. Makaa takan edessä apaattisena, lenkillä meni kuitenkin normaalisti, vaikka yritin pitää sitä hieman rauhallisempana, ettei juoksentelis into piukeena. En tiedä, olisko koira syönyt eilen illalla lenkillä metsässä jotain. En tiedä, kun metsässä on säkkipimeää, niin en tiedä mitä ne siellä touhuilevat. Nitrolla on kuitenkin sellainen tapa, että se pysyy lähettyvillä ja tulee aina heti kutsusta luokse. Se on niin reppana, meidän piti tänään mennä jäljelle ja tokoilemaan, kun ei sada vettäkään.

Eetu, lähieläinlääkäri sanoi, että sydämestä kuuluu pieni sivuääni. En tätä kuitenkaan uskonut, Axelsson sanoi, että sydämestä ei kuulu mitään. Tiedä häntä. Vien koiran ensi vuoden puolella uudestaan kuunteluun. Joo, tiedän, Maisteri on "jo" 7-vuotias. Koira on ollut koko elämänsä terve, ei siis yhtään mitään. Ja tiedän, sydänvika on yleinen tämän rotuisella, mutta silti. Tunnistan kyllä sydänvikaisen koiran oireet, Rudy kuoli viikossa siitä, kun sillä todettiin yht´äkkiä alkanut sivuääni.

Tällainen "ilo" postaus tähän aamuun, näillä mennään. Leuka rinnassa ja nöyränä eteen päin. Mun rakkaat rekut <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti