maanantai 25. maaliskuuta 2013

Halliterveisiä!

Aikalailla samoilla seteillä vedettiin torstaina ja perjantaina hallilla kuin ennenkin. Poikkeuksena torstain treeneissä Pommille tehtiin käskyjen erottelua noudon kanssa. Eli kapulan heitto ja sitten aivan joku muu käsky kuin nouto käsky. Hyvin oli kuulolla, ensin laitoin koiran maahan, toisella kerralla tehtiin seuraamista kapulan ohi ja kolmannella jääviä. Jannu kuunteli, jesh! Ei uskaltanut varastaa kapulalle ;) Paikkamakuukin oli tänään ok. Kummallista.

Maanantaina (eli tänään...) olin hallilla vain Nitron kanssa. Seuraamisessa ei edistänyt, joten jätin namitteluja vähän vähemmälle. Tuntui hyvältä, juoksussa ei enää niin pahaa edistämistä kuin ennen.

Jäävät ok.
Nouto ok!!! (huom! kaikki jotka tietää meidän ongelmat noudossa!)
Hyppynouto hyvä!Hieno eteentulo ja kapulan luovutus!

Luoksetuloja tein pysäytyksellä ja ilman. Ei ennakoinut kertaakaan pysäytyskäskyä. Ja tänään, tadaa, pysähtyi pelkällä käsimerkillä. Silti suullinen käsky olisi minulle luontevampi.. Tulee vauhdilla!

Avo hyppy hyvä. Tulee poikkeuksetta aina hypyltä suoraan vierelle, eikä eteen. Ei kuitenkaan tee tätä kapulan kanssa. Hmmph. Pitääkö tätä nyt sitten korjata?

Otin piruuttani A-astelle lähetyksiä, teki esteen hyvin. Palkaksi heittelin palloa. Jokohan uskaltaisi kohta yhdistää tähän noudon? PItäisi varmaan olla joku appari varmistamassa, ettei kierrä estettä takaisin.

Lopuksi hömpöteltiin viereisellä kentällä olleella agiradalla pientä rataa hyppyjä, putkea, muuria ja A-estettä. Teki hyvin, vaikka ei aksaa treenatakaan. Ai niin, tekee nätit juoksukontaktit ;)

Iiiiihanat treenit, iiihana päivä ja iiiihana pitkä lenkki reenailujen jälkeen Nitron kanssa kaksin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti