tiistai 2. huhtikuuta 2013

Mämmiä maha täys, ei suinkaan!

Ollaan toki treenattu pitkin viikkoa, jäänyt taas vain laiskuuttaan kirjaamatta. Tänään menin Vuokkosille ja tein Nitron kanssa AVO luokan liikkeet käänteisessä järjestyksessä, kuten lauantain kokeessakin oli. Jo alussa tiesin, että koiralta olisi otettava höyryjä pois, eikä viedä suoraan kehään. Ja kokeessa toki olisin niin tehnytkin.

Hyppy. Liike ok, mutta lähti hyppyyn haukahtaen. Tämän toki aavistin, kun otin koiran melkein suoraan autosta kentälle.

Kaukot. Ei huomautettavaa. Muistin jopa hengittää, enkä ladellut koiralle läskyjä nopeaan tahtiin..

Nouto. Hyvä, melkein loistava. Palautus oli vauhdikas. Jee! p.s pitäisi saada Nipa vauvojen kapulalta pois... ;)

Seisominen seuraamisen yhteydessä. Nopea seisominen, jäi hieman poikittain. Ei hievahtanutkaan kun kävelin ohi. Tarvii suoristaa seisomista.

Luoksetulo. Lähti kovaa! Pysähtyi kyllä vinottain, eli odotti varmasti palloa... Vaikka yritän heittää pallon aina koira yli. Eteentulo hyvä, suora ja nopea. Sivulle siirtymisessä ei ongelmaa.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä. Super.

Seuraaminen taluttimetta. Muistelin kaavion suurin piirtein. Piti kontaktia hyvin, vaikka viereisellä kentällä räksytti borderterrieri koko hemmetin ajan. Käännökset hyviä, oikealle ehkä irtoaa hieman. Täyskäännös vasemmalle hyvä. Juoksuosuus korrektia, ei keulinut. Tein myös piruuttani askelsiirtymät, ne oli hyvä. Jopa askeleet taakse.

Paikalla makaaminen. Jätin koiran melko kentän laitaan, tippui hyvin alas. Jäi rauhallisen näköisesti. Olin piilossa kentän toisessa päässä. Viereisellä kentällä borderterrieri länkytti edelleen treenatessaan agilityä. Koira makasi rauhassa, kurkin sitä peilin kautta.

Loppuun otin vielä VOI ruudun. Löysi ruudun hyvin, maahanmenoon kaksi käskyä. Tuli hienosti kutsuttaessa sivulle. Ruutuun lähetettäessä, ei haukahtanut!

Hyvin meni liikkeet, harmittaa oikeasti aika paljon, etten ilmonnut koiraa viime lauantain kokeeseen. Shiiiit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti