perjantai 26. huhtikuuta 2013

Missä mennään?

Tällä hetkellä kun olen siitä onnellisessa asemassa, että pääsen vaikka joka päivä treenaamaan, niin ei tule kirjattua kaikkia treenejä ylös. Onneksi kuitenkin olen RytmiRyhmän ryhmässä hehkuttanut jos joku on onnistunut, ja tietty itkenyt kun "kaikki" menee perseelleen.

Pieni tsekkaus siis Nitron AVO liikkeisiin.

Paikkamakuu 3 min. En usko, että koira nousee ylös. Välillä makaa levottomasti, eli häntä ja pää heiluu. Bh koetta ajatellen pitäisi treenata näkyvillä oloa. Koira kestää huonommin sen, että seison selin koiraan.

Seuraaminen tuntuu hyvältä, ei edistä, pitää paikan, keskittyy hyvin. Jaksaa pitkääkin pätkää, ei ennakoi.

Maahan meno seuraamisen yhteydessä. Ei korjattavaa. Tippuu suoraan hissinä alas.

Luoksetulo. Pysäytys pitää olla nopeampi. Hieman ehkä epävarma. Tämä saata SM kisoihin kuntoon!!!!

Seisoominen seuraamisen yhteydessä. Pysähtyy jämäkästi, oikeasti heti käskyn saatuaan. Ei katso yleensä edes taakse, kun menen koiran ohitse. Malttaa odottaa käskyä perusasentoon hyvin.

Nouto. Välillä liikaa virtaa, eli lähtee haukahtaen kapulalle. Noudosta on tullut Nipan lempiliike. Ja kaikki, jotka tietää meidän "ongelmat" (lue ohjaajan saamattomuuden, kun ei ekalla toistolla onnistunut...) noudon kanssa, tietää mistä puhun.. Treeniä vierailla kapuloilla pitäisi tehdä. Välillä tuo kapulan eteen vinoon.

Kaukot. Ei ole ollut pitkään aikaan mitään huomautettavaa.

Estehyppy. Tässäkään ei ole ollut huomautettavaa.

Oon miettinut sitä, että kun kaikki puhuu liikkeiden välissä tapahtuvasta niin paljon, että mitä hemmettiä mun muka pitäis siinä tehdä? Keksiä joku palkkaus keino? Mitähä? Koira on hallinnassa, kehun sitä kun on sen aika, tehdään kokeessa liikkeet ja that´s it. Koira on intopiukeena kun saa esittää parastaan ja kun mä olen tyytyväinen. Pitääkö siihen jotain lisä äksöniä vielä kehitellä?

Kaikkee kivaa on tulossa. Oon ihan treenihurmiossa kevään/kesän kanssa. Ens  viikolla jäljelle, toivottavasti hakuilemaan. Toivottavasti tällä kaudella saan vietyä koiraa eteenpäin, sillä moottori Nitrolta ei lopu. Se on kyllä sellanen oma ihana paskapää.1 kommentti:

  1. Ei kai niihin liikkeiden väleihin muuta äksöniä tarvitsekaan kesksiä kuin sen, että se koira on hanskassa ja oikeassa mielentilassa. Jos koira esim. haistelisi maata tai olisi liian korkeassa vireessä, sitten pitäisi olla jotain kikkakolmosia hihassa. Mutta etköhän sä ole tehnyt ne välit aikalailla oikein, kerta koira on koko ajan "työskentelymoodissa". :)

    VastaaPoista