maanantai 18. maaliskuuta 2013

Muutamia toko treenejä

Torstaina hallilla molempien koirien kanssa. Nitro teki edelleen korjaussarjaa AVO:n liikkeisiin. Seuraamista namiteltiin, tehtiin melko pitkääkin treeniä. Paljon palkkoja, virettä ylös lelulla. Teki töitä hyvin, häntä matalalla, ei heilunut.

Luoksetulon pysätyksiä pallon avulla. Pysähtyi joo, mutta kääntyi vinoon. Palkkasin tasaisesti molemmille puolille. Ennakoi alun vauhdissa --> monipuolisempia treenejä (Ohjaaja huom!!). 

Noutoon on tullut vauhtia kivasti. Ei ole enää niin epävarma palautuksen kanssa --> Tytin neuvomat monipuoliset vauhtitreenit auttaneet. Näitä lisää.

Ruudun paikka löytyi tänään hienosti. Ei haukkunut lähetettäessä!

hyppy onnistui kerralla, istui heti käskystä. Takaisin hyppy hyvä.

Pommilla oli ruudun paikka ihan hukassa. Menee takakulmaan "merkille". Tähän korjaussarjaa. Seuraamisessa painoi hieman, ei kuitenkaan poikittanut. Vire hyvä. Käännöksissä saisi käyttää takapäätä paremmin.

Jäävien istumisessa hankaluuksia, muut ok. Voisivat (edelleen!) olla nopeampia. Ei kääntänyt vartaloaan seisomisessa kun kävelin ohi.

Tasamaa noutoon lähti ilman ääntelyä, vaikka pidin koiraa aika pitkään sivulla. Hyppynoudossa  ei moitittavaa, vaikka heitin kapulan taas ihan vinoon. Korjasi hyvin takaisin tullessaan linjan suoraksi.

Perjantaina hallilla tehtiin suurin piirtein samoja asioita (taas..), olin laiska, enkä ollut tehnyt uutta treeni suunnitelmaa. Erona ehkä se, että koska Vuokkosilla ei ole pk A-estettä käytin agility A-estettä. Pommi teki hyvän noudon. Nitro opetteli esteen ylitystä. Lisäksi Pommi teki hieman keppejä pitkästä aikaa. Ensimmäiset toistot sieltä ja syvältä, meni sisään toisesta välistä. Loput ihan ok. 

Nipa oli hauska, se humputteli keinua, puomia ja putkia. Ihan fiiliksissä. Toistan itseäni, siitä tulisi varmasti nopea agility koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti