lauantai 15. joulukuuta 2012

Perinteisesti perjantai Vuokkosilla

Läpi tuulen ja tuiskun hän löysi tiensä Nitron kanssa hallille. Alkuun Avo hyppyä. Ei ollut ongelmaa. Saisi kuulemma vain mennä vauhdikkaammin. Teknisesti teki tänään oikein.

Kaukot ihan ok Avo kisamatkalta. Kun otin pidemmän välimatkan, ei koira enää noussutkaan maasta istumaan. Nämä siis tehotreeniin. Tein 3 kisamaista sarjaa. 

Seuraaminen perinteisesti kivaa. Musta on tullut joku seuraamis fanaatikko. Aina sitä pitää ottaa ja testata eri vauhdinmuutoksia. Vasemmalle kääntymiset olivat super, Nitro käytti hyvin takapäätään. Myös täyskäännöksen vaasemman kautta onnistuivat.

Merkille meno ei moitittavaa. Luoksetulo kusee perinteisesti. Nyt sitten ohjaaja ottaa itseään niskasta kiinni ja treenaa sen kuntoon. Tuolla ulkona hemmetin kylmässä viimassa oleminen ei vain oikeasti kiinnosta. 

Oon huomannut, että tämä tokon vääntäminen ei ole Nitrolle tarpeeksi. Eikä kyllä Pommillekaan, vaikka siltä ei niin suurta moottoria löydykään. Pommilla on ehkä hikiseen V6, mutta Nitro meneekin sitten jo V12 sarjassa. Olen epätoivoisesti yrittänyt lenkittää koiria pari tuntia päivässä umpihangessa ollen itse aivan rikkipoikkikatki lenkin jälkeen. Siihen päälle pihalla tokoa ja sisällä jotain aivojumppaa. Ei riitä. Koirani huutavat maastotreenejä. Ketuttaa. Koirista näkee, että virtaa on, mutta ei mitään mihin sitä purkaa. Siirryn tästä nyt Veikkauksen sivuille ja lottoan. Ehkä miljoonien ollessa pankkitilillä, voin ostaa lämmintä treeniaikaa joka päivälle. *Ugh* Olo helpottui huomattavasti.

5 kommenttia:

 1. Samaa olen kironnut minäkin, ei vaan riitä tunnit vuorokaudessa tuon yhden väsyttämiseen. Pitäisköhän meidän viedä Nipa ja Kida jonnekin umpihankeen juoksemaan kahdestaan, mennään sit itse kahville siksi aikaa, jos ne sit saisivat toisensa väsytettyä. :D

  VastaaPoista
 2. No niimpä. Kuka oikeasti haluaa treenata pimeässä hangessa esim. hakua? Ja mietin teenkö hallaa koiralle jos tallailen lumijälkiä, tiedän joidenkin tekevän sitä. Lisäksi aina jotenkin se, että laitan muut koirat toiseen huoneeseen tai ulos on rasittavaa kun koirat huutaa toisessa huoneessa. Lähet kuule joku kerta mun kanssa rämpimään Landbohon umpihankeen väsyttämään Kidaa :)

  VastaaPoista
 3. Vie Nipa shoppailee :D Nyt Rinnan ollessa juoksussa otin sen Helsingin keskustaan asioille mukaan, että se sai vähän ajanvietettä.

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea Veera! Täytyypä toteuttaa heti ens viikolla!

  VastaaPoista
 5. Voin lähteäkin kuule milloin vain. Täällä Espoossa ei ole liikaa lenkkimaastoja missä voisi pitää koiraa irti...Me käydään kanssa aina tuossa Ompussa pyörimässä, Kida saa ajanvietettä kun on paljon katseltavia ihmisiä. :) Ei se kyllä siitäkään väsy...

  VastaaPoista