keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Lyhyestä virsi kaunis..?

Tänään lenkkeiltiin koirien kanssa Landbon umpihangessa pari tuntia. Olin ottanut treenikamatkin mukaan, jos jostain sattuisi löytymään pieni pläntti pieneen treenaamiseen. No ei oltu aurattu mitään, joten treenattiin sitten lumessa ja auton renkaiden jäljissä pienet tokottelut.

Nipa otti ensin seuraamista. Kontakti ja paikka hyvät. Käännökset ja askelsiirtymät parempia kuin perjantaina. 

Avo jäävät hyvät :) Otin ensin seisomisen, sillä se on ollut hankalampaa. Tein suunnilleen 6 toistoa, kaikki hyviä! Koira ei liikkunut ollenkaan. Nyt vain pitäisi saada hieman joltain näkökulmaa siihen, onko koiran pysähtyminen tarpeeksi nopea. Maahanmenot hyviä. Kurkkasin olan yli (todella fiksua...) ja meni hissinä maaha. Olisi voinut olla nopeampi. Ei katsonut taakse kun kävelin ohi. 

Luoksetulon pysäytys. Ensimmäisellä valui. En antanut mitään apuja. Toisella kerralla käsiapu, johan pysähtyi. Käsiavun kanssa tein 5 toistoa, jonka jälkeen ilman käsiapua. Toimi. Se eteentulo on vain.. No perseellään. Pitäisi saada aikaiseksi opettaa sekin kunnolla.

Avo kaukokäskyt. Olen tehnyt käsimerkillä. Ei ole ollut ongelmia. Istuu hyvään ryhtiin, menee maahan hyvin.

Lopuksi niitä hemmetin eteen tuloja. Käsiavulla ja naksulla ok. En ole vielä(kään!!) saanut opetettua sitä koskettamistekniikkaa. Huono minä.

Pommi  seuraavaksi. Seuraaminen ihan ok, tuntuu vain väljältä kun Nitron seuraaminen on tiiviimpää. Kuitenkin hyvää seuraamista. Käännökset oikeaan hieman valui.

Jäävissä ei ongelmia. Hieman meni ensimmäisellä kerralla vinoon seisomosessa kun kävelin ohitse. Naksuttelin sitten paikallaoloista, jonka jälkeen kokonaisena liikkeenä ok. Maahanmenossa ja istumisessa ei ongelmia. Samoin kaukokäskyt ok.

Luoksetulon pysäytykset hyvät. Ei valunut (what??). Seisominen täpäkämpi kuin maahanmeno. Lisäksi maahanmeno voisi olla nopeampi. Eteen tuleminen korrekti.

Hemmetti kun pitäis sitä hyppyä treenata, mutta taitaa ojangon ulkohyppykin olla hautautunut lumen alle. Pitäisi taas alkaa tekemään tekniikkatreeniä peilin edessä. Jotenkin vaan tuntuu "vaikealta" laittaa Pommi ja Eetu ulos huutamaan, kun ne tietää, että treenaan Nipan kanssa sisällä. Sama juttu jos treenaan Pommin kanssa sisällä. Mä tarviin lämpimän hallin jokapäiväiseen treenaamiseen! Onneksi tällä viikolla on vuorot Vuokkosilla perjantaina ja sunnuntaina.

Mamman pojat <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti