perjantai 22. helmikuuta 2013

Torstai hallilla, taas...

Treenattiin vaihteeksi Vuokkosilla. Pommin kanssa lähdin korjaamaan vinoa eteen tulo asentoa hypyn jälkeen. Ihan käsiavulla. Otti korjauksen hyvin vastaan ja melko nopeasti alkoi suoristua. Seuraaminen oli Pommin kanssa tänään hyvää, painoi ehkä hieman, mutta en ota siitä stressiä. Tykkään tiiviistä seuraamisesta. Kati häiriköi lelun kanssa vieressä, koira kurkkasi leluun pari kertaa, pysyi kuitenkin sivulla hyvin ja otti itse katsekontaktin takaisin. Noudossa lähti kapulalle taas äännähdellen. Toki menee vauhdilla ja palauttaakin hyvin. Ääntely tulisi saada pois. Zetassa ainoa huono liike oli (yllätys, yllätys...) istuminen. Ei istunut heti käskystä.

Merkille meni hyvin, ja lähti jopa ruutuunkin ok. Ruudussa 2 maahan meno käskyä. Oli kuitenkin hyvällä paikalla. Kun ohitin koiran, näytti siltä että nousisi, taisi kuitenkin muistaa ettei saa nousta tai tulee noottia ;) Sivulle tulo ja seuraaminen korrekti. Tiesi varmaan itsekin, että meni suht hyvin, ja rallatteli pallon kanssa pitkin kenttää. Onnellisen näköinen koira.

Nitro oli taas kerännyt itselleen aimo annoksen energiaa ja vittumaisuutta kun herra joutui odottamaan autossa Pommin treenien ajan. Länkytti siis jopa Solelle. Ja Pommille, kunnes totesi Pommin olevan oma huonetoveri..

Nakitin ja imutin  koiraa ihan tarkoituksella seuraamisessa, jotta saisi vähän enemmän tiiviyttä. Jaana katsoi, että koira pysyi suorassa, käännökset teki korrektisti ja jopa täyskäännöksen vasemmalle suht hyvin. Täyskäännöksissä vasemmallehan on usein ongelmana se, että kun koira edistää, on ohjaajan vaikea kääntyä korrektisti.

Zetassa Nipa onnistui tänään. Aivan mahtavaa, jopa istuminen oli bueno. Palkkasin lelulla ja onnellinen koira rallatteli kentällä itsekseen. Merkille ja ruutuun lähtee edelleen haukahtaen. Välillä tuntuu, että se on epävarmuutta. Tiedä häntä. Ruudussa kuitenkin korrekti paikka ja hyvä maahanmeno.

Hypyssä ei ongelmia. Istuu nopeasti, malttaa odottaa uutta käskyä ja tulee luo hyvin. Pitäisikö hypyn jälkeinen luoksetulo vaihtaa eteentuloksi eikä suoraan sivulle? Eteentulot alkavat olla korrekteja. Itseasiassa tarjoaa hyvin eteen tuloa. Ihana pieni paskapää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti