keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Reeniä, reeniä

Keskiviikko aamu alkoi hallilla. Nipa aloitti. Tehtiin jälleen seuraamisen paikkaa, nyt oli kivan tiivis, ei kuitenkaan painanut. Myöskään ohjaaja ei enää jännittänyt sitä täyskäännöstä vasemman kautta. Koira oli oikealla paikalla, joten mun ei tarvinnut potkaista polvella koiraa sivuun ;)

Peilin edessä tehtiin myös perusasentoja. Piti oikein kiinnittää huomiota niihin mun vartaloapuihin... Jäävät peilin edessä jees. Merkille lähti ensimmäistä kertaa haukun kanssa. Toisella kerralla pidin koiraa jonkin aikaa sivulla ennen merkille lähetystä, silloin ei haukahtanut. Tehtiin myös kokonaisena liikkeenä ruudun kanssa. Merkille kivasti, ruutuun hieman epäröiden, ruudussa hyvä paikka, joten palkkasin siitä!

Nouto... Pysyi hyvin vierellä, lähti kapulalle vauhdilla (!!) tuli takaisin lönkötellen. Ja vinoon. Tsiisus. Treeniä, treeniä. Luoksetulo pysäytyksillä kamala. Ei pysähtynyt. Kokeilin pysähtymistä pallon kanssa, koira kääntyi vinoon. Tälle pitäis varmaan tehdä jotain...

Pommi otti samaa settiä, toki teki piiiiitkällä seuruulla. Jaksoi hyvin, takapään käyttö ei ole hyvää, en tykkää. Painaa välillä seuruussa, ei kuitenkaan paljoa.

Noudossa ei kitissyt. Ou jee! Nyt kun Pomminkin treenimäärät on noussu siihen 3-4 kertaa viikossa, se ei enää treeneissä piipitä. Voisko olla, että se on vaan ollu niin into piukeena ettei ole mahtanut sille mitään. Hyppynouto kiva, ei kiertänyt estettä takaisin tullessa.

Jäävissä Pommin seisominen saisi olla napakampi ja maahan meno nopeampi. Merkin paikka löytyi tänään kivasti, siitä ruutuun hyvin, maahan meno korrekti. Sivulle tulo huono. Juoksi ohi ja eteen.. Apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti