sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Haku 1.5.

Aika laiha osanotto Vappuna hakutreeneissä.. Pommille kuitenkin saatiin tehtyä ihan ok treeni, tosin koiran ajatuksen olivat jossain aivan muualla kuin äijien etsimisessä.. 

Laitoin koiran ensimmäiselle pistolle, jonka piti olla helppo..Koira paikallistikin maalimiehen ihan hyvin, otti rullankin, MUTTA! jäi haistelemaan hajuja eikä tuonut rullaa perille. Sain hetken koiraa huudella, kunnes muisti tulla luokse, mutta ei muistanut minne oli rullan pudottanut. Laitoin koiran etsimään rullan, jonka jälkeen maalimiehen luokse näytölle. Olisi pitänyt lukea edellisiä hakutreenejä, sillä heti muistui mieleen, että Pommi kannattaisi palkata äijän luona lelulla..

Toiselle pistolle lähti paremmin, mutta ei heti paikallistanut maalimiestä, joten pyysin koiran luokse ja lähetin uudestaan. Nyt hieno L:n muotoinen pisto, ongelmia vain rullan tuonnin kanssa. Ei meinannut millään ottaa uutta rullaa suuhun ja maalimies sai houkutella koiraa. Toi kuitenkin lopulta rullan ohjaajalle saakka ja päästiin näytölle.

Viimeinen maalimies oli tarkoituksella laitettu lähelle. Pommista selvästi huomasi, että haistoi maalimiehen, mutta ei millään voinut uskoa, että se oli niin lähellä. Juoksi ensin ohitse, palasi kuitenkin maalimiehelle ja toi rullan käteen asti. Näytöllä hieman väsynyt koira, ei lähtenyt kunnolla, mutta ehdottomasti paras tämän päivän katastrofi pistoista ;) Lopuksi hurrrja palkka pallolla.

Nitrolle tehtiin hurjan kahden maalimiehen osanotolla pientä makkararinkiä. Käskin äijien olla hiljaa ja odotin, että koira tekee omat ratkaisunsa. Hetken Nitro epäröi, mutta uskaltautui lopulta maalimiesten luo. Pikkumiehelle tekee hyvää olla uusien ihmisten kanssa vieraassa ympäristössä. On alussa ollut hieman varautunut, mutta nyt selkeästi vapautuneempi. Hieno penne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti