maanantai 9. toukokuuta 2011

Bh treeni Espoo 9.5.2011

Tehtiin Pommin kanssa bh kaaviota. Ensin paikkamakuu. Noh, perkele. Vieressä oleva treenaaja naksutteli koiralle ja Pommi otti siitä selkeästi häiriötä. Melkein heti naksautuksen jälkeen oli näyttänyt siltä, että palkka pitäisi saada. Kävinkin sitten välillä palkkaamassa, harmittaa vaan, että paikkamakuu meni näin. Lisäksi makuusta lähdettäessä huomattiin, että muurahaiset olivat syöneet koiran takajalkaa ja hieman sitä aristeli. Positiivista on, että vaikka jalkaan selkeästi sattui, ei Pommi sen takia noussut ylös paikkamakuusta!

Seuraamiset hyviä, itseasiassa ilman hihnaa loistavia, hihnan kanssa poikitti hieman. Ohjaaja taitaa salaisesti itseltään tietämättä kiristää hihnaa välillä. Seurasi siis koko kaavion hyvässä vireessä, piti katsekontaktin hienosti. Henkilöryhmä ihan peace of cake, ei katsonut keneenkään, eikä jäänyt käännöksissä.

Jäävistä muutama paha sananen. Ei istunut ensimmäisellä käskyllä, what?? Tarjosi seisomista. Toisella käskyllä istui. Otin liikkeen uudestaan ja tämä ok. Maahanmeno muuten hyvä, mutta vielä hieman nopeampi olisi ohjaajan mieleen  Luoksetulo super, palkkana patukka leuan alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti