perjantai 9. elokuuta 2013

Ollaan me elossa hei

Ollaan me jotain tehty hei. 

Pikku Dii Dii Diili on opetellut elämistä laumassa ja tämän perheen pelisääntöjä. Hieman tokon alkeita tehty, jälkiä haisteltu ja leikitty. Samalla tavalla mama orientoitunut tämä penne ei ole niinkuin Nitro aikoinaan oli. Taistelutahtoa, oppimisenhalua ja yritystä kuitenkin on. Treeni treeniltä tämä pieni penne osaa enemmän.

Nitti Nipa Nipsutin on tehnyt tunnaria hyvällä menestyksellä. Samoin pk-esteet ovat treeni treeniltä paremmin hallussa. Ohjaaja vois ottaa koiran tottiksessa välillä tosissaan ja treenata asenteella prkl! V***u kun se oppis ja osais jos ohjaaja ei aina perseilis ja vähättelis. Koira on mennyt paljon eteen päin, on hanskassa (useimmiten. t. pessimisti) ja ihan hemmetin hieno.

Jäljellä Nitro on oikeasti hyvä. Hitto. Janoihin pitäis panostaa. Ja koemaiseen suoritukseen. JK 1 tällä kaudella taitaa jäädä silti haaveeksi. Harmittaa vietävästi!!

Pommi pompoti pompom on tehnyt agin kontakteja, kontakteja ja kontakteja. Se varastaa edelleen. Tottis on ollut ihan kivaa. Ihan kivaa joo. 

Hauska aussie kolmikko koolla. Ja Eetu. Se on ihan vanhuuden höperö koko pappa. Hitto mua naurattaa kun katson sitä, se on niin uuno. 

Diili on kokeillut pk-liivejä, hmmph. Kasvun varaa on.

Särkivaarat lenkillä kahdestaan.

Leikkiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti