maanantai 22. heinäkuuta 2013

Missä mennään? Mitä ollaan tehty?

Vihdoin palattu Huittisista kotiin. Oli taas koirille rankka reissu, kukaan ei ole liikahtanutkaan viimeiseen neljään tuntiin. Pieni kooste missä mennään.

Nitro. 
- Ollaan käyty hakumetsässä. Edelleen tehdään ilman ilmaisua pistoille pituutta. Ilmaisua pitäisi ottaa kentällä. Nitrosta tulee rullakoira, toisaalta haukku tulisi varmasti melko helposti. Siitä saisiko siitä hyvän, kantavan ja pitkän ilmaisuhaukun ei tosin ole takeita.

- Jälki menee hyvin. Ongelmia ilmaisussa. Tarjoaa seisomista, ilmaisuna treenattu maahanmenoa. Ilmaisee kepit erillisessä treenissä hyvin, jäljellä jää seisomaan ja tarvitsee maahankäskyn. Ei paineistu, tietää jo autolta, että ollaan menossa jäljelle, ei hakumetsään. Samppa neuvoi kehumaan seisomisesta ja menemään koiran luokse, sitten maahankäsky. Vahvistetaan ilmaisua. Janat on janat on janat. Oon huono niissä.

- Esineet. Perseestä. Ei olla treenattu. En tiedä osaanko opettaa.

- Tokossa tehty voittajaa. En tiedä mennäänkö siihen AVOn kokeeseen vielä. Tosin Huittisissa olisi yksi koe, ja yhteen koitin jo ilmoittautua, en tiedä pääsyäänkö. Tunnarissa OMA tarvitsee vahvistusta. Ruutu edelleen hieman hakusessa. Note to myself: Seuraavalle koiralle (Eli Diilille) opetetaan ruutu ennen merkkiä. Molemmat aussiet hakeutuu ruutuun "merkille", molemmille opetettu merkki ensin.. Noutoihin lisää ei omia kapuloita.

- Tottis. Esteet ja eteenmenoa treenattu. Tarvitsee lisää treeniä.

Pommi.

- Jäljellä paineistu kun vetäsin vahingossa ilmaisua ennen liinasta voimakkaasti. *kettu! En jotenkaan osaa käsitellä pehmeää ja paineistuvaa koiraa. Lisää treeniä.

- Haku. Enemmän Pommin laji. Treeniä kaipaa näytölle meno. Mulla on ollut paha tapa näyttää koiralle näytölle lähtö. Surkea minä :(

- Toko. Ei mitään uutta. Ruutu löytyy useimmiten, toisinaan tarjoaa sitä hemmetin merkkiä. Paikkamakuusta ei puhuta.

- Esineet. Hyvät, mun mielestä. Ehkä hieman enemmän omatoimisempaa työskentelyä toivoisin.

- AGi. Ollaan vain humputeltu. Huolettaa nuo jumit, vaikka lämppä ja jäähkä hoidetaan mallikkaasti.

Diili. 

- Tokon perusjuttuja tehty. Seuraamista, sivulle tuloa (edestä. Oletan että koirasta tulee pieni ja ketterä...). Osaa istua ja mennä maahan. Malttaa jopa olla paikallaan hetken aikaa. Jännä pentu. Ei tarjoa koko ajan kontaktia niin kuin Nitro teki, tekee kuitenkin duunia hyvin. Leikkii! Vetää ja retuuttaa leluja. Menee monesti kuolleelle lelulle. Palauttaa lelua luokse. Ei ole niin tosikko kuin Nitro, mutta luoja se osaa keskittyä.

- Jäljellä luontainen nenänkäyttö! Ihan oikeasti, todellakin käyttää nenäänsä hyvin. Ja keskittyy erinomaisesti. Hieno penne <3 ja niin rakas pieni puurtaja <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti