lauantai 6. heinäkuuta 2013

Toko Sm kisat taputeltu

Oompas ollu laiska blogin päivittäjä. Kaikki (siis tietenkin kaikki!) ovat jo päivittäneet kisakuulumiset, paitsi me.. Joten pari sanaa niistä. Kuvia otin pyöreät nolla (0).

Ensimmäinen kehä, Ossi Harjula

Seuraminen 9--> Ei edistänyt. En tuntenut koiraa koko ajan, joten ei painanutkaan. Kaavio lyhyempi kuin alokkaassa. Meidät seuruutettiin tötsien yli ja täyskäännöskin käskytettiin törpön kohdalla. Oli ruohikkoa ja hiekkaa, Nitroa ei kiinnostanut nämä asiat ollenkaan.

Maahanmeno 9,5 --> Tuomari antoi ensin suullisen numeron 6 ja olin suorituksen jälkeen ihmeissäni. Vartaloavusta, eli pienestä pään kääntymisestä rokotti. En itse huomannut tekeväni näin. Kisakirjaa hakiessani kirjan antaja kertoi, että numero oli korjattu kun olin lähtenyt kehästä. Kirjuri oli ilmeisesti kysynyt asiasta, minulle tieto tuli post it lapulla :)

Nouto 9 --> Saisi olla lisää vauhtia. 

Toinen kehä Taru Torpström

Luoksetulo 9 --> Tätä on treenattu. Ei se vieläkään bortsumaisen napakka ole, valuu hieman ja ohjaaja ei osaa antaa käskyä oikeassa kohdassa. Edistytty on, hyvä me. Vauhtia oli, eteen tulo hieman väljä. Perusasento korrekti, siisti ja suora. 

Seisominen 9 --> Nätti. Seuraaminen ehkä hieman rumaa. 

Ja sit kosahti. Kivaa sarjaa tehtiin, sellaista symbioosin tynkää havaittavissa ja PUM!

Kaukot 0. En tiedä miksi. Jäi hyvin, teki vaihdot siististi, mutta hitaasti. Viimeisen istu maahan vaihdon ennakoi, viereisestä kehästä kuului 4 kertaa maahan käsky. En tiedä miksi nolla ja se oli sit siinä. Koirasta näki, että oli tehnyt väärin kun palasin luokse. Veti korvat luimuun.

Menin ihan hämilleni ja kävelin vain hypylle ja sanoin olevani valmis. Vaikka koirakaan ei ollut valmis. Ei hypännyt ei. Siitä 0. Ei ole koskaan jättänyt hyppäämättä.

Paikkamakuu vikana, tuomarina Anne Nokelainen. Siitä 10. Ei oltais ansaittu, jäi vinoon. Ja tapahtui muutakin ;)

Kokonaisvaikutukset 9 / 7 / 9. Torpström ei vissiin oikein tykännyt meistä :D

Muuten kivat kisat, hieno reissu, paljon kannustavia kavereita. Nitroon ei vaikuttanut kuumuus, ei alustan vaihto, ei ensi kertaa häkissä oleminen. Hieno rekku. Onnea kuitenkin Carita ja Hurja, ehkä VOIssa nähdään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti