perjantai 13. syyskuuta 2013

Jälkeä, tokoa, hieman hakua, esineruutua ja tottista

..Niistä on ollut meidän päivät tehty.

Nitro. 
Pallottelen edelleen ajatuksella mennäänkö hakemaan se "viimeinen AVO 1" koularia varten, vai tähdätäänkö seuraavaksi vain voittajaan. Jos joku peruutuspaikka aukeaa silmille, voisi kokeeseen mennäkin, muuten ollaan treenattu VOI liikkeitä. Istuminen huono meinaa lähteä mukaan. Pitäisi saada treeneihin kaveri palkkaamaan tai mennä halliin peilin eteen. Noudot kivoja, ollaan tehty Ojangossa vierailla kapuloilla. Ei ole ollut ongelaa.

Luoksetulossa seisominen valuu, niin kuin aina. Maahanmeno hyvä. Vauhtia saisi olla ehkä hieman lisää. Kaukoja ei osaa kunnolla. Pitäisi jumpata niitä enemmän. Ruutuun lähtee haukahtaen, mutta ei mene enää "merkille". Tätäkin pitäisi treenata enemmän.

Tottiksissa tehty eteenmenoa ja esteitä. Kyllä se mini aussie hienosti sen metrisen hyppää. Seuraamista pitäisi ottaa taas kuureina, jotta saataisiin hieman enemmän asennetta peliin.

Jäljestäminen sujuu, keppejä jättää ilmaisematta. Janalta lähtee usein takajäljelle. Tätäkin pitäisi treenata enemmän.. Hakutreenit etenee hitaasti, sillä ei olla päästy treenaamaan. Otettiin hieman treeniä taaksepäin, jotta saadaan koira irtoamaan kunnolla. Positiivista se, ettei mene maalimiehelle nenä maassa. Esineitä ei osaa vieläkään kunnolla, pitäiskö ehkä treenata niitäkin joskus?

Pommi.
Toko takkuaa. Intoa riittää, sen mukana piippaus lisääntyy aika ajoin. Ruudun paikkaa tehty paljon, tämäkin aussie kun meinaa mennä aina "merkille". (en siis osaa opettaa..).

Pommi on keskittynyt lähinnä jälkiin. Ollaan käyty myös tekemässä ALO FH jälkiä suojeluporukan kanssa, se tuntuu olevan Pommille "paljon helpompaa" kuin metsäjälki. Hassua sinänsä, moni sanoo FH:n olevan todella vaativa laji. Toisaalta, koira on usein jäljen jälkeen kyllä aivan poikki. Keskittyy oikeasti todella hienosti. Harhajälkiä pitäisi saada enemmän, esineet on helppoa kauraa. Viime viikolla tosin 3 kertaa tuli kivasti niitä harhoja: maanantaina katselin kun rusakot juoksenteli pellolla jäljen yli, keskiviikkona kun tulin takaisin jälkelle, oli toinen jäljestäjä tallaamassa jälkeä meidän jäljen yli (tuli molemmille hyvät treenit) ja eilen joku jannu tuli juoksuttamaan metsästyskoiraa pellolle jälkien ylitse..

Esineruudun Pommi "osaa". Miten olenkin osannut sen opettaa? Tai no, Sinihän mun kanssa aikoinaan oli Pommia opettamassa pk-juttujen saloihin.

Pikku Diili DiiDii.
On ollut pentu. Perus treeniä otettu, hieman jälkeäkin. Valkoinen lakana se on edelleen. Pitäisi alkaa maalaamaan väreillä. DiDi sai paikan HSKH:n talvitoko ryhmästä, sieltä HC puolelta ;) Fakta on, että Diilin kanssa tähdätään myös korkeammalle kuin ALOkkaaseen. Katsotaan miten yhteystyö alkaa rullaamaan. Toivon voivani olla Diilille se "ainoa", Koirakon toinen osapuoli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti