sunnuntai 31. lokakuuta 2010

tottis 31.10.2010


Seuraaminen. Tänään erittäin hyvää ja vietikästä.Nostatin kierroksia patukalla ja palkkasin sekä lyhyistä, että pitkistä seuraamisista. Kontakti hyvä ja motivaatio kova. Jesh! Tätä on treenattu.
Liikkeestä maahan. Loistavaa. Ei moitittavaa. Tippui alas kerrasta, pysyi valppaana, hyvässä vireessä, ei pyrkinyt ennen aikojaan ylös.
Liikkeestä seiso. Aluksi hieman epävarma liikkeestä, sen verran ollaan muita jääviä treenattu. Muisti kuitenkin jujun nopesti. Tein hitaita palaamisia koiran luokse, tarkoituksena minimoida ennakointi, jota Pommi on alkanut tehdä. Palkkasin paikalla olemisesta ja vapautin pallolle. Mieluinen palkkio!
Liikkeestä istu. Nopea ja varma. Ei muuta sanottavaa 
Paikkamakuu. Edistyy, luottaa ohjaajan palaamisen enemmän kuin ennen. Olen tehnyt treeneissä melko lyhyittä paikkamakuuta. Emmi Lavikka ohjeisti kesällä palkkaamaan paljon ja vahvistamaan koiran luottamusta siihen, että ohjaaja palaa. Tämä toiminut meillä.
Nouto. Meidän ongelma liike. Järsii vieläkin kapulaa ja selkeästi tuntee olonsa epämiellyttäväksi jos kapulaa pidetään suussa pidemmän aikaa / kuonosta pidetään kiinni. Tähän tarvitsen vinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti