sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kesäkuun treenit

Jaahas, sitä on taas oltu laiskalla tuulella ja blogin päivittäminen pahasti myöhässä. Laitetaas sitten kesäkuun treenit yhteen.

Pommi. Pommin kanssa on veivattu tokoa, lähinnä pilkun viilausta kaikissa liikkeissä. Jälkeäkin on ajettu metsässä, mikä on ollut Pommille selkeästi vaikempaa kuin pellolla. Innostus on kuitenkin löytynyt ja hyvin koira pysyy jäljellä. Metsässä ilmaisut ovat olleen huonompia kuin pellolla. Tämä on tullut melko yllätyksenä, sillä Pommilla on aina ollut pommin varmat ilmaisut. Johtunee varmasti siitä, että koira ei ole metsässä aivan niin varma kuin pellolla. Esineruutua ollaan sitten tahkottu ihan kunnolla, tämä alkaa olla jo aika suoer, pommilla riittää moottoria etsiä pienimpiäkin esineitä. Välillä näyttää siltä, kuin koira haastaisi itse itseään.

Nitro. Pieni penne on kasvanut jo melkein puolivuotiaaksi riiviöksi. Suhtautuu selkeästi treeneihin jo keskittyneemmin ja todellakin tekee kaiken aina sata lasissa  Jälkeä penne on tehnyt metsässä paljon, näitä tarvitsee hiljalleen hieman vaikeuttaa. Otan mukaan hiljalleen myös ilmaisuja. Toivoisin kuitenkin vielä löytäväni hieman lyhyemmässä heinässä olevan pellon, sillä siellä saa mielestäni intensiivisyyttä ja tarkkuutta jäljeen paremmin kuin metsässä. 

Nipa on  myös käynyt ihmettelemässä ukkoja metsässä. Alun mörköilyjen jälkeen tämäkin on edistynyt mainiosti. Lähtee jo itsenäisesti äijälle. Tokon perusliikkeitä treenataan joka päivä pienissä seteissä. Seuraaminenkin onnistuu jo hetkittäin ilman herkkuja. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti