maanantai 3. tammikuuta 2011

3.1.2011 Toko


Koska kentät ovat tuntuneet olevan täynnä lunta, tehtiin hieman kotitokoa.
Ruutu. Ruudulle lähetykset ihan ok. Hakeutuu liian reunaan ja istuutuu heti. Olenkan jotenkin vahvistanut istumista liikaa? Vahvistettava siis nopempaa kääntymistä ja oikeaan kohtaan ruutuun ajoittumista. Tein 6 toistoa, eri pituisilta matkoita.Viimeinen nappi suoritus, jäi seisomaan keskelle, joten treenin lopetus siihen.

Merkki. Merkille meno tuntuu olevan taas hankalaa. Meinaa astua merkin yli. Palaamme siis hieman taakse päin ja annan haen käsiavulla ja naksulla oikeaa paikkaa. Tätä olisi pakko päästä treenaaman ulos.

Sivu. Oikean paikan haku, käännöksiä vasemmalle ja oikealle. Muutamia täyskäännöksiä, nämä hyviä. Haettiin myös oikeaa asentoa edestä siirtymällä ja pidemmällä matkalla. Eetu häiriönä ympärillä. Nämä hyvät ja nopeat.

Eteen tulo. Huomattavasti varmempi kuin ennen. Palkkan ruoalla omasta suusta tai lelulla leuan alta. Toimii hyvin. Pitää myös kokeilla jalkojen välistä narupallolla palkkaamista, jolloin saan liikkeeseen toivottavasti lisää vauhtia ja varmuutta.

istu-maahan vaihdot. Alussa hieman epävarmat. Alkaa nopeasti ennakoimaan. Istumaan nouseminen vielä hieman liian hidas. Pääasia tosin, että se on varma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti