torstai 20. toukokuuta 2010

Tuplatoko 19.5.2010

Ensin ajeltiin Tikkurilaan Sinin oppiin. Tehtiin muutamia treenejä agi esteillä: Putkeen lähetys eri kulmista, hyppyjä. Lähinnä koiran hallintaa ja omaa ohjaustyyliä treenattiin, koira kyllä osaa ja siltä voi selkeästi jo vaatia enemmän.

Lisäksi vahvistettiin katsekontaksia häiriön alla ja tehtiin paikalla makuuta. Häiriö koirina uroksia ja narttuja, sekä tuttu koirakaveri. Piti tiukan kontaktin vaikka vieras koiraan koskikin. Lisää treeniä kuitenkin tarvitaan.

Tikkurilasta ajeltiin ojankoon HSKH:n Sannan pitämiin treeneihin. Aluksi otettiin 2 minuutin paikalla olo. Kerran nousi ylös, mutta komensin heti maahan. Seisoin selkä koiraa kohden. Viereisillä kentillä menossa epikset, joten varmasti oli häiriötä. En kuitenkaan ole tyytyväinen tuohon paikalla oloon, lisää treenattavaa siis. Luulen, että koira on epävarma, eikä tunnu rentoutuvan tarpeeksi. Seuruutin ja otin käännöksiä, hieman hajoaa käännöksissä. Nouto sujui tänään hyvin. Koira tosin pitää kapulaa liian takana. Tämä siis treenin alle.

Lisäksi treenattiin merkkiä. Ensimmäistä kertaa. Melko nopeasti ymmärsi mitä koiralta halutaan. Palkkasin pallolla lopuksi. Kaikenkaikkiaan hyvä treeni päivä. Sekä ohjaajalle, että koiralle. Kyllä se selvästi edistyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti