maanantai 24. toukokuuta 2010

Haku 24.5.2010


Aivan liian pitkä treenitauko hausta takana... Paikkana parin päivän vesisateen jälkeen erittäin märkä metsä. Ajattelin ottaa melko perus treenin, sillä halusin nähdä missä kunnossa koira haku treenitauon jälkeen on.
4 pistoa, maalimiehet 50 metrissä, suora palkka.
Koira tuli innokkaana metsään, nosti viettiä kun laitoin treeniliivin sen päälle. Ensimmäiseen lähtöön hieman hapuili ja pyysin koiran takaisin. Lähti suoraan. Oli menny maalimiehen luona suoraan maahan, mutta tervehtinyt ensin. Ei toivottavaa.. Ei malttanut syödä kaikkea ruokaa. Maalimiehen huudettua valmis, huusin Pommin keskilinjalle ja tuli heti luokse. Laitoin toisen puolen pistolle hieman liian takaa, mutta hyvin sai hajun maalimiehestä. Nyt rauhallinen ja varma maalimiehellä, ei tervehtinyt. Söi kaiken. Seuraavat 2 pistoa hyviä. Epäröin hieman laittaa koira neljännelle pistolle, mutta lähti hyvin ja teki paljon töitä. Loppu palkkana iso kasa ruokaa ja palloleikki maalimiehen kanssa. Ensi kerralla useampi maalimies voisi leikittää koiraa lopussa.
 Muiden koirien jälkeen otin vielä ilmaisu treenin. Ensimmäisellä kerralla pudotti rullan eteeni,mutta käskystä toi sitten käteen. Näyttö hyvä. Toinen ilmaisu olikin jo sitten parempi. Rulla tuli käteen ja näytölle koira meni vauhdikkaasti. Lopetin onnistuneeseen suoritukseen.

Kaikenkaikkiaan ihan hyvä perus treeni.
Ensi kerralla: Alkuun muutama ilmaisu treeni, koira autoon ja pistoihin otan ilmaisut mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti